Art Must Be Life

- juli 26, 2019


Het is ontzettend leuk om allerlei technieken en stijlen uit te proberen.
En de ene keer pakt het goed uit, de andere keer is het wat minder geslaagd. Dit experiment, om het zo maar even te noemen, vond ik ontzettend leuk om te doen. Beetje knippen en plakken zonder teveel nadenken en schrijven en doodelen. Het was zeer relaxend en het resultaat is in mijn ogen geslaagd.

Helaas komt hij op de foto niet tot zijn recht. Het gebeurt niet zo vaak dat de foto minder mooi is dan de tastbare pagina, maar in dit geval ziet vooral de fuchsia kleur er heel anders uit, het lijkt wel rood.

Dit was de eerste opzet van de pagina.
Spraypaints van de action, wat stencils en daarna een border van washi tape en collage papier van Art by Marlene. De andere plaatjes komen uit een stansblok van Marlene.

Om zoveel mogelijk tekst op de pagina te krijgen gebruikte ik 2 quotes:

'The world always seems brighter when you've made something that wasn't there before'
'Art must be life, it must belong to everybody'Ik vind het wel lastig om tekst uit de vrije hand op de pagina te zetten.
Ik begon, net als bij mijn pagina 'Sometimes' te schetsen met potlood, maar potlood werkt niet lekker op deze spraypaint dus moest ik het gelijk op papier zetten met stift. Het uitkienen van de grootte van de woorden is lastig en dus ook waar ze wel of juist niet kunnen. Het is daarom niet helemaal perfect geworden maar daar streefde ik ook niet naar (wonder boven wonder).
Ik vind het perfect in zijn imperfectie!

You May Also Like

0 message(s)