Dream it

- juli 12, 2019

Weer een achtergrond met de spray paints van de action.
Maar dit keer deed ik het iets anders dan de voorgaande keren. Nu sprayde ik maar 1 kant van de pagina en drukte hem dicht om het ook op de tegenover liggende pagina af te drukken. Het resultaat is niet zoveel anders, maar met deze methode wordt het symetrisch.

De laatste paar keer, en ook deze keer, ben ik vergeten een foto van de kale achtergrond te maken. Dat vind ik jammer; ik vind het zelf altijd wel leuk om nog een keer te zien hoe de basis uitgroeide tot de afgemaakte spread. Toen ik er uiteindelijk aan dacht had ik zowel de achtergrond als de voorgrond al gestencild...

Maar ook dit vind ik nog leuk, om te zien hoe je met witte en zwarte stiften, stempels en andere kleine dingetjes de pagina een hele andere uitstraling kan geven.


You May Also Like

0 message(s)