Why limit happy

- juli 01, 2019

Een spread geïnspireerd door France Papillon.
Deze dame maakt hele subtile, interessante spreads veelal met cirkels. En hoe vaker ik een filmpje van haar bekeek, hoe meer zin ik kreeg om zoiets ook te maken. Maar.....het is (nog) niet mijn ding.

Ik had er moeite mee om de kleuren subtiel te houden. En als ik ze al wat naar de achtergrond gebracht had met witte gesso dan vond ik het er maar weer saai uit zien en ging ik weer met kleur aan de slag. Ook miste ik het gebruiken van stencils en dus stencilde ik met wit toch hier en daar wat.

Nu ik hem zo op mijn beeldscherm voor me zien denk ik: ja, hij is toch best leuk geworden, misschien ga ik toch nog een keer zoiets proberen.....
Als je het even hebt laten bezinken kijk je vaak toch weer anders tegen dingen aan Knipogende emoticon


Dit is de eerst spread in een boekje dat ik zelf maakte met 300g aquarel papier. Een tijd terug kocht ik van het merk Vaessen Creatief 2 pakketten A4 Florence aquarelpapier: de smooth van 200g en textured van 300g. Deze laatste vind ik bij nader inzien niet zo mooi, hij is me te grof, maar voor boekjes kan hij uitstekend. Het is relatief goedkoop aquarel papier, de 300g is 3,95 voor 10 vellen, dus ik vind het niet zo erg om het daarvoor te gebruiken.You May Also Like

0 message(s)