A Handful

- januari 17, 2020

Terug naar de kindertijd.....
Het was één van de dingen die ik als kind regelmatig deed: het omtrekken van mijn eigen hand, er mooie ringen etc op tekenen en hem dan inkleuren. Het idee om iets met mijn hand toe te passen in mijn mixed media ontstond een tijd geleden en zette ik op mijn ideeën lijstje. En laat Dina Wakley nou hetzelfde idee gehad hebben want in haar Collage Collectief zit ook een hand: great minds think alike Knipogende emoticon


Dit was het begin stadium van de achtergrond en heel veel stencils en kleuren later kon ik mijn hand op de spread zetten. Ik heb lang getwijfeld of ik nog iets met de zwarte achtergrond moest doen maar heb uiteindelijk alleen gekozen voor een rand en een quote omdat de aandacht vooral naar de hand moet gaan.


You May Also Like

0 message(s)