Cover #2

- januari 06, 2020


Aangezien ik steeds meer boekjes zelf maak (zie hier) en ze graag bij elkaar houd maakte ik nog een cover van jeansstof.
Ik startte dit keer met mijn favoriete kleurencombinatie, stencilde met een lichtere of donkerder variant van dezelfde kleur en ging er daarna met een mandala stencil en witte acryl overheen.

Met een goud stift bracht ik nog wat accenten aan en toen was ik de weg even kwijt. Na lang brainstormen besloot ik tussen mijn die cuts van Art by Marlene te kijken maar ook daar vond ik het niet. Uiteindelijk gebruikte ik wel een slinger, vogeltje en een hoofd uit één van de boekjes en maakte de rest van het meisje zelf.


Voor het jurkje knipte ik een driehoek uit collage paper van Art By Marlene.
Aangezien het zwart van de armen, benen en de quote zo afstak bracht ik hier en daar met stempels en zwarte stift nog wat accenten aan om het wat meer een geheel te maken. De binnenkant is net als de 1e cover beplakt met foam. Het leuke roze bolletjes lint aan de randen komt van de Action.


Ook knoopte ik nog een trosje lintjes aan de cover. Dat wilde ik eerst niet doen maar zonder vond ik toch wel erg saai.

You May Also Like

0 message(s)