Mini album Art By Marlene style

- augustus 07, 2020Op  het YT kanaal van Vicky Papaionannou zag ik voor het eerst het minialbum van Art by Marlene.
Het is een album dat je uitsnijd met behulp van een stans. Ik vond hem ontzettend leuk maar
aangezien ik mijzelf inmiddels al goed ken besloot ik hem niet te kopen maar zelf zo'n mini boekje te maken. Want vaak beland zo'n stans bij mij na 1x gebruik in de kast omdat ik weer wat anders wil. Ik geef mijn geld daarom liever uit aan dingen die ik absoluut niet zelf kan maken Knipogende emoticon 

Ik maakte hem van papier uit mijn vierkante dylusions creative journal die ik uit elkaar haal om (mini) journals van te maken. Onlangs kocht ik nog zo'n DC journal, dit keer een liggende A4. Ik kon hem bijna de helft goedkoper krijgen omdat de buitenkant een klein beetje beschadigd was. Voor mij geen probleem want ik scheur de pagina's er toch uit om mijn eigen albums van te maken. Lekker zo'n koopje!


Ik begon met de kaft waarvan ik de buitenkant beplakte met collage paper van AbM. Voor de binnenkant gebruikte ik dylusions verf en stencils.

Met een elastiek worden de pagina's op hun plaats gehouden.

De pagina's sprayde ik stuk voor stuk met dylusions spray paint en shadow paint. Daarna stencilde ik ze met dylusions paint. (De paars/rode heb ik later vervangen voor een rood/oranje pagina. Bij nader inzien vond ik de eerste niet zo mooi.)

Ik wist niet zeker of ik het werken in zo'n mini album wel leuk zou vinden maar daar had ik me geen zorgen over hoeven maken. Achter elkaar werkte ik de pagina's af omdat ik het zooooo ontzettend leuk vond om te doen. 

Het eindresultaat kun je hieronder bekijken in een slide show.
Via de pijltjes  kun je heen en weer bladeren (even links en/of rechts naast het boekje schuiven met je muis)


You May Also Like

0 message(s)