Swatch boekjes

- augustus 14, 2020Toen ik mijn mini album maakte ontstond het idee om ook swatch boekjes in dezelfde style te maken.
Maar uit het prototype bleek al snel dat de indeling hiervoor niet zo handig is. Na lang brainstormen, want het leek me best handig om mijn aquarel en polychromos kleurtjes in een boekje te hebben, kwam ik uit bij dit boekje.

Voor de voor- en binnenkant van het aquarel swatch boekje gebruikte ik een tekening en de swatch blokjes van Andrea Gomoll (gratis swatch sheet).

Op de voorkant van de Polychromos kleurenkaart zette ik een Toekan (een stempel van Etsy) en tekende de takken er zelf bij. Voor de binnenkant gebruikte ik ook hier ik de blokjes van Andrea Gomoll.

In WPS (vergelijkbaar met MS office maar dan gratis (en naar mijn mening veel fijner om mee te werken!)) stelde ik de pagina's samen en printte ze uit op 200g Aquarel papier en ca 200g karton uit een blok van de Action.


Met de Zutter, die na jaren ook weer eens uit de kast mocht komen, bond ik de pagina's tot een boekje.
En ze zijn ontzettend handig, dat had ik veel eerder moeten doen, want zodra ik met aquarel of mijn potloden begin pak ik ze erbij!

You May Also Like

0 message(s)