🎶 Hij komt, hij komt.....

- november 14, 2020


...die lieve goede Sint 🎶...
Ja hoor, vandaag is het weer zo ver, de Sint komt in het land. 

Zelf houd ik me totaal niet meer bezig met dat feest, maar toen onze oudste dochter mij een paar weken geleden vroeg of ik sinterklaaslabels wilde aquarelleren zei ik gelijk ja, want dat leek me wel leuk om te doen.

Ik begon meteen met schetsen en heb in een aantal labels ook onze kleindochters een rolletje gegeven. De labels zijn niet perfect, de verhoudingen zullen hier en daar niet kloppen, maar daar heb ik ook niet echt op gelet. Het belangrijkste vond ik dat ze er leuk uit zien. 


Hierboven zie je de originele aquarelletjes, maar die wilden we niet gebruiken dus hebben we ze gescand, geprint en daarna uitgeknipt met een klein wit randje erom. Ik heb niet de beste printer dus ze zijn iets minder levendig dan de originelen, maar als je die er niet naast legt zien ze er hartstikke mooi uit (mooier dan op de foto hieronder Knipogende emoticon)


Om nog een klein beetje in de Sinterklaas stemming te komen bakte ik zelf de pepernoten die je op de foto's ziet. Koolhydraat arme pepernoten welteverstaan. 
Ze smaken, maar daar is het ook wel mee gezegd. Ik mis het lekker knapperige van de echte en ze zijn wat aan de droge kant.


Onderstaande foto kreeg ik van onze dochter, ze heeft de cadeaus al op creatieve wijze ingepakt en voorzien van de labels. 
Dat ziet er toch wel erg feestelijk uit!


En hieronder heb ik nog een paar uitgelicht zodat je ze wat beter kan zien. Op de mijter en het cadeautje gebruikte ik goud aquarelverf van de action. Dat werkt heel goed maar komt op de foto's niet tot zijn recht. Op de geprintte labels is onze dochter er met hetzelfde goud even weer overheen gegaan.You May Also Like

0 message(s)