Goudvisjes

- november 04, 2020


Soms vind ik aquarel verf heel erg frustrerend.Dan gaat het niet zoals ik het wil en blijf ik knoeien. 

Deze visjes maakte ik al een tijdje geleden, naar een idee van Nianiani, maar het was zo'n ongelofelijk frustrerend project. Het begon met het niet goed lukken van de staart van de rechter vis. Daardoor werd hij groter en groter. Nou hebben zulke goudvissen soms enorm grote staarten dus het misstaat niet, maar het was niet het plan. 

Met de lichamen van beide vissen begon ik nog meer te knoeien omdat ik teveel water had gebruikt. Ik was al zover dat ik mijn pagina uit het watercolorbook wilde scheuren, zo gefrustreerd was ik.

Uiteindelijk heb ik met behulp van mijn polychromos potloden er nog wat van weten te maken dus hij mag er in blijven zitten ;)


You May Also Like

0 message(s)