Happy Halloween ๐ŸŽƒ

- oktober 31, 2020


Het leek zo makkelijk......toen ik een soortgelijke aquarel voorbij zag komen op Youtube. 
Dat lijkt het wel vaker en juist dan blijkt het moeilijker te zijn dan gedacht.

Voordat ik begon plakte ik de pagina af met washi tape en toen ik dat eenmaal gedaan had moest ik wel even lachen. Ik zie er namelijk altijd tegenop om te beginnen, bang dat ik de boel verpest, maar met deze motiverende tekst kon dat bijna niet mis gaan ๐Ÿ˜‚.


Als eerste schilderde ik de achtergrond en dat was het moeilijkstee gedeelte van de aquarel. Ik ben er echt wel een tijdje mee bezig geweest voor het een wat intensere kleur en mooie overgang had. De boom en pompoenen waren daarna een fluitje van een cent.

Toen ik klaar was kwam het leukste klusje; de washi tape verwijderen. Dat is zo bevredigend want dan ziet het er ineens nog veel mooier uit!You May Also Like

0 message(s)