Paddenstoel & Halloween

- oktober 09, 2020


Na de vorige herfstpagina had ik de smaak te pakken...
...en besloot er nog 1-tje te maken. Ik begon aan mijn favoriete paddenstoel: rood met witte stippen. Ook deze zat in de paddenstoelen tutorial van Emma Lefebvre.

Omdat ik de witte stippen uit wilde sparen (net als Emma) maar mijn papier te snel droogt begon ik meteen al te knoeien. Uiteindelijk heb ik alles er weer af moeten wassen. De 2e keer heb ik de stippen er achteraf op gezet met Dr. Ph. Martin's Bleedproof White, super fijn spul!


Toen de paddenstoel klaar was besloot ik er niet nog meer te maken maar er een Halloween tafereeltje naast te maken. 

Normaal gesproken vind ik pompoenen makkelijk te schilderen. Ik  weet precies wat ik doen moet en wanneer, maar op de één of andere manier had ik mijn dag niet helemaal geloof ik want ook hiermee was ik aan het knoeien.

Toch vind ik hem wel leuk geworden, vooral door de uitgewassen achtergrond rondom.

You May Also Like

0 message(s)