Pumpkin Pick Up Truck

- oktober 12, 2020


Het liep al richting kerst toen ik vorig jaar op Emma Lefebvre haar kanaal de Pumpkin Pick Up Truck voorbij zag komen. En al die tijd is hij mij bijgebleven want ik vond hem zo ontzettend leuk!

Ik zocht op pinterest naar een afbeelding van een ouderwetse pick up truck en tekende hem na met behulp van een liniaal (voor de juiste verhouding) en dat is bijzonder goed gelukt.


En ook het schilderen verliep ontzettend goed.
Deze keer gebruikte ik niet de veerkrachtige, synthetische penselen die ik normaal gebruik (die geven mij het gevoel dat ik toch nog wat controle heb 😂) maar de penselen die ik een tijd terug op AliExpress bestelde. Het zijn fijne penselen (zie hieronder) met een mooie punt, maar ze zijn niet stevig. Daarentegen houden ze wel weer veel water en verf vast. En of het daar aan lag??
De verf vloeide in ieder geval veel makkelijker.You May Also Like

0 message(s)