1 jaar zelf nagels zetten

- januari 26, 2021

Vandaag is het een jaar geleden dat ik begon met mijn 'nagel avontuur'.
En in dat jaar heb ik ontzettend veel geleerd.
Verschillende technieken zoals stempelen, chrome en folies, en ook wat voor mij het beste werkt om de nagels mooi in model te krijgen.

En, wat ik ook heb geleerd, is dat ik heeeeeeel lang kan doen met 1 flesje BIAB (Builder In A Bottle) van The Gel Bottle. 
Ik gebruik nog steeds hetzelfde flesje dat ik begin januari 2020 aanschafte. En één van onze dochters gebruikt het ook regelmatig dus je kan er echt heel lang mee toe. Destijds zei ik nog dat het duur spul is maar als ik nu kijk naar hoe lang ik er mee kan doen dan valt dat reuze mee.

Mijn favoriete techniek is toch wel stempelen. Het is snel, makkelijk en geeft altijd een leuk resultaat. Hiervoor gebruik ik verschillende stempelplaten van Born Pretty en The Clear Jelly Stamper. De stempellak van Born Pretty gebruik ik het liefst. Het is fijne lak en niet duur. Ik kocht een hele rits kleurtjes bij AliExpress.

Als je het leuk vind kun je hieronder in een slideshow zien hoe mijn nagels er de laatste maanden uit zagen. De rest kan je hier en hier zien.
De gellak of gel's die ik gebruikt heb staan bij de foto's vermeld. PG staat voor Pink Gellak.

Onlangs kocht ik ook stempellak met een plaklaag. Hierop bracht ik na het stempelen chrome poeder aan en dat geeft ook een heel mooi effect (één na laatste foto in de slideshow).

You May Also Like

0 message(s)