Sneeuwpop

- januari 18, 2021

Het is nog steeds winter dus het kan nog.....
...maar ik vraag me af of we hier ooit nog eens een sneeuwpop kunnen maken. 
Gelukkig kan ik het winterse gevoel nog een beetje vangen met een geschilderde sneeuwpop.

Deze schilderde ik op 2e kerstdag. 
Normaal gesproken zou ik daar nooit tijd voor hebben gehad maar ja, het waren geen normale kerstdagen.....

Rachel Toll inspireerde me tot deze sneeuwpop.
Ze maskeerde de sneeuwpop door hem op schilderstape te tekenen, uit te knippen en op aquarelpapier te plakken. Dat wilde ik ook wel eens proberen. 

Ik was wel wat slimmer dan Rachel en plakte mijn schilderstape op een stukje bakpapier voor ik de sneeuwman erop tekende (zij plakte het op een insteekhoes en haalde het eraf voor ze de sneeuwpop uitknipte). Ik kon hem op deze manier samen met het bakpapier uitknippen, dan het bakpapier van de achterkant peuteren en hem opplakken. Dus niks geen gedoe met het knippen van 'sticky tape' dat aan je schaar blijft plakken Knipogende emoticon.


Als je dat ook eens wilt proberen denk er dan om dat je de tape wel wat laat overlappen anders sijpelt de verf er alsnog tussendoor. 

En zoals je kan zien werkte het het perfect!

You May Also Like

0 message(s)