Haasje

- januari 22, 2021


Hij is niet helemaal geworden zoals ik het voor ogen had.

Het was mijn bedoeling hem veel losser te schilderen, een beetje in de stijl van Rachel Toll. Nou dat is dus jammerlijk mislukt. En daarom ben ik het ook nog steeds niet met mijzelf eens Verlegen emoticon;  want aan de ene kant vind ik hem leuk, maar aan de andere kant dus helemaal niet.


Het enige waar ik het wel met mijzelf over eens ben is de achtergrond van de haas. Niet dat ik dat zo mooi heb gedaan, maar de gebruikte verf, Glacier Green van Schminke, vind ik helemaal geweldig. 
Glacier Green is een granulerende kleur wat betekent dat er meer kleuren in zitten dan je in de eerste instantie in de tube of op je palet ziet.

In mijn paletje lijkt het turquoise maar zodra je hem op papier zet zie je ook paars/bruin verschijnen, echt prachtig!
En alleen daarom wordt ik er toch wel blij van als ik er naar kijk.


You May Also Like

0 message(s)