Fijne Paasdagen

- april 02, 2021


De kleuren voor deze vrolijke paashaas.....

...werden geïnspireerd door de mooie kleurencombi van de aquarel die ik hiervoor schilderde (een bloesem, deze komt later op de blog). Het leek me leuker dan hem een saai bruin kleurtje te geven.Om het mezelf een beetje makkelijker te maken kleurde ik mijn kladje eerst in de kleuren die ik in gedachten had.Maar het viel me nog niet mee om mijn fantasie vanuit dat punt verder te laten spreken. Hij is dan ook niet helemaal geworden wat ik hoopte.


Wat ik vooral nog moet leren is om op het goede moment te stoppen. Er was een fase waarop het gras er veel mooier uitzag dan nu maar ik wilde er nog wat aan veranderen en toen begon ik te knoeien. Daarom besloot ik de achtergrond te laten voor wat het is zodat ik het niet nog verder kon verpesten Knipogende emoticon.


You May Also Like

0 message(s)