Hobbykamer

- mei 31, 2021


Vandaag neem ik jullie mee naar mijn hobbykamer.
Jarenlang had ik die in ons kantoortje beneden, maar dat groeide een beetje uit zijn jasje en dus moest ik voor nood spulletjes naar een kast op de bovenverdieping verhuizen.
Maar omdat ik destijds al meer aan het haken was vond ik dat niet eens zo heel erg. 

Toen ik dik 2 jaar geleden mixed media ontdekte kwam ik al snel tot de conclusie dat ik alles niet weer naar beneden wilde brengen en besloot 1 van de 2 leegstaande kamers in te richten als hobbykamer. Die twee kamers hebben allebei een L-vormig hoekje en dat hoekje veranderde ik in een werkplek met oude bureau's, planken, kastjes en tafeltjes.
Een bij elkaar geraapt zooitje hahahaha.
 

Maar voor mij werkte dat prima. 
Ik bleef echter uitbreiden want al snel bleek 1 werkblad niet genoeg...


Met allerlei plankjes, kistjes etc. moest ik hoogteverschil in de werkbladen opvangen en gaten wegwerken zodat er niets achter kon vallen. Ik vind het altijd wel wat hebben dat geklus en gepruts met allerlei materialen, maar nadat ik twee keer de boel uit elkaar moest halen omdat we bij de verwarming moesten was ik er wel een beetje klaar mee. Ook kon de verwarming het niet goed trekken met die kastjes ervoor (op het laatst stond er nog meer voor dan op de foto), en moest ik op hele koude dagen bijverwarmen met een straalkacheltje (niet echt handig).

Toen we bij IKEA materialen gingen bestellen voor een was-kast in de bijkeuken bestelde ik er gelijk een paar Alex kasten en bureaubladen bij.
Ik ging nog even met de saus kwast in de rondte voor een lekkere frisse uitstraling en het eindresultaat mag er zijn, een heerlijke nieuwe werkplek waar ik jaren mee vooruit kan.


Helaas ging mijn bureaustoel in de tussentijd stuk dus moet ik nog even wachten op de nieuwe voor ik eindelijk, na een paar weken er niet gezeten te hebben, weer heerlijk relaxed kan hobbyen/schilderen.


En kijk wat een prachtig uitzicht!
Regelmatig loopt er een groepje Reeën, zo leuk! En ook haasjes en ooievaars zijn er vaak te vinden.You May Also Like

0 message(s)