Koeien naar Buiten

- mei 15, 2021


Vandaag iets heel anders...
...maar niet minder leuk om te doen.

Deze manier van een dagboek, herinneringen boek (of wat je het ook maar wilt noemen) kom ik op het moment regelmatig tegen. En ik vind het er zo ontzettend leuk uit zien, dat moest ik zelf natuurlijk ook een keer proberen. 

De tekening van de springende koe was al snel gemaakt, beter gelukt dan ik verwacht had, maar nog niet helemaal naar mijn zin. Hij sprong niet genoeg hahaha


Omdat ik geen zin had opnieuw te beginnen scande ik hem en draaide de poten en staart in PSP, zo ziet hij er nog wat vrolijker en wilder uit Knipogende emoticon


En omdat ik toch bezig was voegde ik de tekening van de kop die ik al vaker gebruikt heb (hier & hier) toe aan de deur die ik ook getekend had voor deze gelegenheid.


In mijn Etcher Lab A6 boekje tekende ik de afbeeldingen eerst met potlood en ging er daarna overheen met een watervaste zwarte pen. Dit deed ik ook met de tekst. 


Daarna kleurde ik het geheel in met aquarel verf.


Niet al te netjes want het moet er een beetje sketchie uit zien.


In de eerste instantie vond ik het jammer dat ik 23 april schuin geplaatst had, het viel een beetje uit de toon, maar toen kwam ik op het idee om het te laten lijken alsof de koe het weg schopt en nu lijkt het alsof het zo bedoeld was Knipogende emoticon.


You May Also Like

0 message(s)