Vermomd als een Vogel

- maart 25, 2022


In mijn blogpost over mijn nieuwe Iphone hoesje schreef ik het al, na het struinen door mijn vele mixed media journals begonnen mijn vingers te jeuken.

Dus duurde het niet lang voor ik, omringd door verf, stiften en papier, in mijn hobbykamer werkte aan de laatste pagina waar ik, zo'n dik anderhalf jaar geleden alweer, aan begonnen was. 
De achtergrond en vogel stonden er al op maar het moest verder nog uitgewerkt en aangekleed worden. 

Ik begon met stipjes tussen het gestencilde op de staart, dat is altijd een goed begin en gaf me ondertussen de gelegenheid om na te denken over hoe ik het verder wilde gaan aanpakken. 

Maar echt heel lang heb ik er niet over nagedacht. 
Ik deed wat er in mij op kwam en wat me leuk leek. Ik voelde me na deze lange tijd van absentie van Mixed Media bevrijd van het gevoel dat ik alles al een keer gedaan heb en ik boven mijzelf uit moet stijgen. Het was allemaal weer nieuw en leuk; gewoon lekker genieten!


Omdat ik de blauwe vleugel wat saai vond knipte ik uit hetzelfde papier als de golfjes nog een vleugel en plakte die aan één kant vast zodat hij een 3D effect krijgt. Met een beetje blauwe verf matchte ik de papieren vleugel met de rest zodat het niet te erg opvalt.


You May Also Like

0 message(s)