Visjes

- april 01, 2022


Oma, ik wil een goudvis zei onze oudste kleindochter.

Ik moest gelijk aan het goudvisje denken dat ik jaren geleden haakte en besloot voor haar en haar zusje twee visjes te haken: een goudvisje en een Nemo.

Het was een leuk projectje tussen het breien en digitaal tekenen door en ik was het gelukkig nog niet verleerd 😉

In tegenstelling tot de 1e keer haakte ik nu ook vinnetjes (1 picotje: 3 lossen, 1 vaste in de 1e losse, afhechten), haakte een picot randje aan de staart en gaf de waterplanten nog een extra 'blaadje'.
Er zit een beetje een rare bodem in deze potjes en de gehakte bodem kwam daardoor niet zo mooi uit. Daarom haakte ik hem voor elk potje dubbel en sloot het met een picot randje.

De linkjes in mijn oude blogpost werken niet meer daarom heb ik het patroon hier neergezet. Het is niet mijn eigen patroon maar een uit het Engels vertaald patroon. Alleen de aanvullingen zijn van mijzelf.

You May Also Like

0 message(s)