Cirkel boekje

- mei 02, 2022


Ruim een jaar geleden legde ik de basis voor dit boekje. Ik kan me nog herinneren dat ik toen ineens zin had in 'knippen en plakken' , maar toen ik de basis klaar had was mijn fantasie verdwenen.
Gelukkig heb ik die weer gevonden 😉
Ik maakte er niet iets heel ingewikkelds van, het bleef voornamelijk bij  knippen, plakken en hier en daar accentjes aanbrengen met een zwarte of gekleurde pen. In het begin vond ik dat wat simpel maar ik had er plezier in en dat is toch het belangrijkste wat mij betreft.

De basis van de pagina's bestaat uit zwarte scallop cirkels met daarop cirkels gesneden uit papier van Art by Marlene of Gelli print/kladpapiertjes. De figuurtjes en quote's zijn ook allemaal van AbM.

Eén achtergrond heb ik vervangen, ik kon niks vinden dat erbij paste, en ik maakte er nog 1-tje extra voor de achterkant.


Een bindring met wat lintjes eraan geknoopt houdt de boel bij elkaar.  De grommet (de grote 'eyelet' hieronder) komt uit mijn enorme voorraad scrapmateriaal en spoot ik voor dit boekje zwart met verf van de action.

You May Also Like

0 message(s)