Procreate ~ Giraffe

- mei 21, 2022


Het leuke van het volgen van tutorials is dat je telkens weer wat nieuws leert of weer een heel andere kijk op dingen krijgt.

Zo leerde ik van Lisa Glanz de manier van tekenen die je hieronder ziet.....
.....je figuurtje in basis vormen tekenen, in dit geval voornamelijk driehoeken.
Ik gebruikte hem als basis laag en op de volgende laag trok ik hem over met meer vloeiende lijnen. Dat is het fijne van digitaal tekenen, je kan afzonderlijke lagen gebruiken en mocht je wat verkeert doen dan gum je het uit zonder de onderliggende laag te verstoren, of je verwijdert de complete laag en begint opnieuw.
Ik paste de Giraffe hier en daar nog wat aan tot ik tevreden was en begon met 'schilderen'.
Hij kreeg nog een parapluutje omdat ik dat wel grappig vond en maakte er op het laatst nog wat regen bij.Om het mezelf makkelijk te maken kleurde ik verfspatters met de kleuren die ik het meest gebruikte.
Hieronder is hij helemaal af en heb ik de aquarelpapier laag weer aan gezet, wat ziet het er dan een stuk  kleurrijker uit .


You May Also Like

0 message(s)