Sokken met hartjes

- mei 09, 2022


Het tweede paar sokken is af. Ze breiden wat sneller als het eerste paar, toen was het nog even aftasten. Nu wist ik wat ik kon verwachten en had ik het continentaal breien van zowel recht als averecht goed onder de knie.

Ik had ook voor een wat simpeler uitvoering gekozen, een streep patroon. Maar toen het eenmaal klaar was vond ik dat toch wel erg saai. En ik miste de roze kleur in het geheel.

Van jaaaaaaaren geleden, toen ik fanatiek breide voor de kids, kon ik me nog herinneren dat ik mazen geweldig leuk vond om te doen, zie de truitjes hieronder. Ik breide nog veel meer maar deze twee kon ik het snelst vinden 😊
Daarom besloot ik er hartjes op te mazen. 
Niet onder de voet, dat leek me niet zo'n lekker gevoel 😬
Dit keer koos ik ook voor een ander soort hiel, een verstevigde hiel. Ik vind het wel leuk om elke keer weer een andere te proberen en deze vond ik ontzettend lekker breien.
Natuurlijk ben ik alweer bezig met het volgende paar, ik heb de smaak helemaal te pakken!

You May Also Like

0 message(s)