Life ~ Verandering...

- oktober 10, 2022


Een tijdje terug verheugde ik mij enorm op de komende herfst en winter periode.
Ik zag er naar uit om herfst/kerst en winter aquarellen te maken en ook weer een 12 Days before Christmas te doen. Dat laatste gaat misschien nog wel lukken, maar op dit moment kan ik niet voor langere tijd naar boven verdwijnen want sinds 27 september hebben wij weer een puppy in huis.

Eindelijk is het weer een stuk vrolijker in huis na de verdrietige periode na Mexx zijn overlijden. Het ging heel snel en onverwacht; het ene moment dachten we een gezonde, vrolijke hond te hebben en een week later bleek hij ongeneselijk ziek. Het was onwerkelijk dat hij er niet meer was en ik kon er geen vrede mee sluiten. En ik heb het er nog steeds moeilijk mee. Het was een ontzettend fijne huisgenoot en hij wordt heel erg gemist! 

Onze prachtige Mexx.....
Maar een huis zonder hond vinden wij niks en toen we een foto van Bowie zagen waren we op slag verliefd. Na de eerste kennismaking mochten we hem een week later ophalen en nu is ons hele huis door hem overgenomen 😂.
Het is ontzettend leuk en gezellig maar ook heel erg wennen en een grote verandering, voor beide kanten. 

Hier ziet hij voor het eerst de koeien, stokstijf stond hij te kijken 😂Gelukkig heb ik tussen de uitlaat- en speelmomentjes door bezigheden gevonden die ik beneden kan uitvoeren zodat ik geen afkick verschijnselen krijg van het hobbyen. 
Daar laat ik in een volgende post meer van zien!

You May Also Like

0 message(s)