Rainbow

- oktober 03, 2022

 


Ik ben echt fan van Art by Marlene's artsy tekeningetjes en vrolijke kleurtjes, dat mag wel duidelijk zijn. Dit jaar heb ik ook goed gebruik gemaakt van de Die Cut blocks die ik van haar heb. Ik ben er nog niet doorheen, maar ik mag van mijzelf nu weer een blok aanschaffen 😉.

Voor deze spread koos ik voor diagonale regenboog kleurtjes. 
Het 'roos meisje' uit één van de blocks paste er naar mijn mening goed bij. Ik zocht er nog wat andere bloemen bij in de regenboog kleuren en zo zag ik al snel voor me hoe hij er uit moest komen te zien.
Op zoek naar iets dat de bodem voor het meisje en de bloemen moest zijn kwam ik een kado zakje tegen in zebra print. Ik weet niet meer wat er in verpakt zat maar weet nog wel dat ik dacht dat het vast een keer van pas zou komen. Met het journal block van Dyan Reaveley sneed ik er een golfrand uit.

De bloemen en blaadjes komen uit hetzelfde block als het meisje, no 3 als ik me niet vergis. De stelen tekende ik met dikke zwarte stift op wit karton en knipte ze uit.

You May Also Like

0 message(s)