Mixed Media ~ Beach

- maart 24, 2023


Toen ik begon met Mixed Media had ik nog niet zo'n goed idee wat te doen.
De pagina onder deze nieuwe spread was daar getuige van maar helaas heb ik hem niet op de foto gezet. In mijn enthousiasme om er iets heel anders van te maken ben ik dat helemaal vergeten. Maar laat me je vertellen.....het was super lelijk 😂.

Om dat te verbloemen plakte ik er prints op die ik met de gelli plate had gemaakt. Dezelfde kleuren maar twee verschillende prints. Daarna ging ik met de gebruikte kleuren aan de slag om er 1 geheel van te maken.

In het die cuts blok Paper Elements van Art by Marlene zag ik de vissenkom en die paste qua kleur prima bij de achtergrond. Het leek me wel leuk hem bovenop de auto te zetten, die qua kleur ook goed paste, maar die eigenlijk wel wat te klein was naar mijn smaak. Ik loste dat op door hem te scannen en wat groter uit te printen.
Daarna ging het eigenlijk vanzelf.
Ik vond nog wat vissen in lampjes 😂 en waterplanten en zeesterren in hetzelfde blok, en het bord BEACH in een andere.
Een hele verbetering deze spread. Ik er hoef niet meer met kromme tenen naar te kijken!

You May Also Like

0 message(s)