Procreate ~ Kleurrijke Vis

- maart 10, 2023

De tweede oefen aquarel in Procreate is de vis
die ik een tijd terug aan de hand van een tutorial schilderde.
Net als de klaprozen heb ik hier daaagen over gedaan, maar ook dit keer was het enorm genieten.

Hieronder kun je een 50 seconden durend filmpje bekijken van het hele proces.


Dat dit oefenen heel leerzaam is is wel duidelijk want eindelijk heb ik mijn favoriete blender brush gevonden. Aangezien je digitaal werkt kun je je harde randen niet uit laten vloeien met water, dat doe je  met een blender brush. 
Hierboven de originele aquarel.
De aquarel gemaakt in procreate is veel zachter van uitstraling. Dit komt waarschijnlijk ook doordat ik sommige dingen iets waziger heb gemaakt met de gaussian blur, daardoor werkte het blenden nog beter. 

You May Also Like

0 message(s)