Procreate ~ Whimsical girl

- maart 01, 2023


Om haar Procreate brushes goed te leren kennen volg ik regelmatig een tutorial van Lisa Glanz. Fijne bijkomstigheid: ik vindt haar art ook ontzettend leuk!

Dit keer koos ik voor de whimsical girl. 
Via Lisa's website kon ik de basis downloaden waarna ik zelf het meisje moest schetsen, maar dat wordt door die basis wel een stuk makkelijker. Aan het begin van het 30 seconden durende filmpje kun je zien hoe dat er uit ziet.


Lisa kleurt met heel veel lagen en gebruikt ook veel stempels die ze zelf heeft ontworpen: achtergrond stempels maar ook figuurtjes zoals bv de pompom bovenop de muts. Haar tutorials zijn echt ontzettend leerzaam want niet alleen laat ze zien hoe je de door haar gecreëerde brushes en stamps kan gebruiken maar ze speelt ook met de intensiteit van de lagen en de kleur-instellingen die je per laag toe kan passen.
Ze kan wat mij betreft niet genoeg tutorials maken!


You May Also Like

0 message(s)