Bubbels

- augustus 19, 2019

Het heeft even geduurd voor ik deze spread af maakte.
Hij lag te wachten tot er een idee op kwam borrelen en dat deed het na anderhalf/twee weken pas. Daarom heb ik geen idee meer met welke kleuren ik de basis van deze pagina gestart ben. Wel dat ik het met Dylusions heb gedaan.

Op het moment vind ik het ontzettend leuk om zelf doodles erop te zetten in plaats van te stencilen. En met de posca markers is dat een fluitje van een cent. Maar ook mijn vingers  (de paarse stippen) en een kwast gebruikte ik hier. Alleen de witte bloemen zijn gestencild.

Zo'n drukke achtergrond is altijd lastiger om mee te werken want lang niet alles vind ik daarbij passen. Vaak grijp ik dan terug naar een afbeelding die ik in kleur met zwart zodat de rest van de achtergrond te zien blijft, maar dat wilde ik nu eens een keer niet doen.

En toen vatte ik het idee op om bubbels van klein tot groot over de pagina te laten 'zweven'.
Tja en ik kan niet anders dan zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over het eindresultaat.


Wat ik zelf vooral heel mooi vind om te zien is hoe je met het opbouwen van lagen en schaduw een dimensie kan creëren.  De bubbels lijken bijna van de pagina af te zweven.


You May Also Like

0 message(s)