Remember

- augustus 02, 2019


De laatste tijd grijp ik regelmatig naar mijn Art by Marlene stans blokken.
Ik vind de plaatjes zo ontzettend leuk om mee te werken, dat had ik nooit gedacht. Inmiddels heb ik zelfs alle 4 de blokken, zo leuk vind ik ze dus.
Ik moest me eerst wel even over het gevoel heen zetten dat ik me er te makkelijk af maakte met het plakken van plaatjes. Maar ik geloof dat dat wel redelijk gelukt is.
En zo makkelijk is het nog niet eens. Ik maak het mezelf tenminste altijd wel moeilijk omdat ik vind dat de plaatjes altijd een soort van basis moeten hebben en een 'verhaaltje' moeten vertellen. Zomaar in het wilde weg een plaatje plakken is er niet bij dus Knipogende emoticon
De achtergrond sprayde ik met Shadow paints. De combi vind ik erg mooi, scharlaken, violet en karmijn, maar wel redelijk donker.
Zoekende naar wat ik met deze pagina wilde doen kwam ik een aantal stroken gelli prints tegen die ik wel heel mooi bij deze achtergrond vond staan. Na even speuren in mijn stansblokken vond ik bijpassende plaatjes en vormde zich langzaam deze pagina.
Omdat het visje aan de linkerkant te groot was en de verkeerde kant op zwom, scande ik hem en printte hem kleiner en in spiegelbeeld uit. Leuk dat je het op die manier toch nog weer aan je eigen idee aan kan passen!
Met het Stabilo all potlood en een waterbrush bracht ik nog wat schaduwen aan.

You May Also Like

0 message(s)