Queen Lollipop

- augustus 12, 2019

Hoe langer ik bezig ben met Mixed Media, Art Journaling, hoe je het ook maar wilt noemen, hoe meer dingen ik ontdek.
Zo ben ik er nu wel achter dat ik het allerliefst werk in mijn zelfgemaakte boekjes.
Ze hebben hetzelfde formaat als mijn Dylusions Creative Journal Small maar toch grijp ik veel sneller naar die boekjes dan dat ik mijn journal pak.
Ook ben ik er achter gekomen dat mijn voorkeur uit gaat naar roze tinten. En vooral in combinatie met lime groen en aqua blauw vind ik ze prachtig.
Deze kleuren combi heb ik al vaker gebruikt als basis (spraypaints van de action) en toch wordt de pagina telkens weer anders. Dit komt vooral door de kleuren die ik weer samen met deze combi gebruik.
In dit geval combineerde ik het met Dylusions London Blue en Night van Dina Wakley.
Niet wetend wat er verder mee te doen besloot ik een cirkel te tekenen en van het één kwam het ander.


Queen Lollipop, een plaatje van Art by Marlene, bleek goed bij deze kleuren te passen en na wat stencils, stempels en doodles begon ik de pagina aan te kleden.
Aangezien de dame in kwestie Queen Lollipop heet vond ik het wel grappig om wat lolly's op de pagina te plakken/tekenen. Het scallop cirkeltje komt, samen met de cirkels van de lollies, ook uit een stansblok van Marlene.

Ik besloot dit keer de quote zelf op de pagina te schrijven, zo uit de losse hand. Dat was super spannend maar is redelijk goed gelukt. Er staat:

You can't use up creativity, the more you use the more you get. Mijn stabilo all pencil wordt steeds vaker gebruikt. Niet alleen om schaduwen aan te brengen maar ook langs de rand van de pagina. En elke keer ben ik weer verrast hoe intens zwart het wordt als ik er met een waterbrush overheen ga. Op veel YouTube kanalen is het al gezegd en ik kan ook niet anders dan beamen: het is absoluut een must have!

You May Also Like

0 message(s)