Don't Judge Me

- augustus 26, 2019


Voor deze mini pagina gebruikte ik als basis dezelfde kleuren als voor de spread 'Wandering Mind'.
Ik maakte de blender tools die ik voor die pagina gebruikte schoon op deze in mijn Dylusions mini journal. In de eerste instantie wilde ik ook dezelfde kleuren voor het stencilen gebruiken maar besloot er ook Cut Grass bij te doen en dat bleek een hele goede keus te zijn. De groene kleur spat er vanaf.Een tijdje terug was ik nogal gecharmeerd van de golfrandjes en sneed er nog een paar in mijn mini journal. Achteraf wilde ik dat ik dat niet gedaan had want ik ben er inmiddels wel achter dat het niet altijd even makkelijk werken is.


Het plaatje is er weer eentje van Art by Marlene en in plaats van het witte randje eraf te knippen maakte ik er een zwart wit randje van. Voor de rest gebruikte ik nog wat washi tape en doodelde wat stippen, streepjes en cirkeltjes.

You May Also Like

0 message(s)