Awesome

- februari 03, 2020

De Action heeft mijn wens vervuld!
Ze hebben nieuwe setjes acrylic spray paint in de winkel en aangezien ik een enorme fan was van de 1e serie kocht ik natuurlijk alle setjes.

Dit keer zijn er 4 verschillende setjes met elk 3 flesjes. Er komen een paar kleuren overeen met de 1e serie maar toch zijn ze net weer iets anders. Ik moest ze natuurlijk gelijk uitproberen en sprayde meteen 3 verschillende achtergrondjes waarvan je hier de 1e ziet.


Ik stempelde en stencilde nog wat.....


.....en toen bleef ik steken. Mijn mixed media inspiratie was compleet verdwenen, dat was vervangen door haak inspiratie. Lastig als je zoveel hobby's hebt Verlegen emoticon

Heel af en toe zat ik in mijn hobby hoekje te werken aan de spreads en probeerde het één en ander uit. Uiteindelijk koos ik voor deze spread voor die cuts van Art by Marlene en wat afvalstukjes (rokje, halve cirkeltjes en de muts).


Het meisje zette ik op een ienimini  heuveltje om haar wat grond onder de voeten te geven.
Ik mag dan even geen inspiratie hebben gehad, het eindresultaat vind ik awesome!!

You May Also Like

0 message(s)