Galaxy Vos

- februari 07, 2020

Twee maanden lang heb ik een proef abonnement op Skillshare.
Skillshare is een platform waar je, net als bij Patreon, tegen betaling uitgebreide online workshops/tutorials kan volgen. Ze hebben een heel gevarieerd aanbod maar ik ben op dit moment vooral geïnteresseerd in Aquarel.

Patreon heb ik (nog) niet uitgeprobeerd en wat ik tot nu toe gezien heb van Skillshare valt me een beetje tegen wat betreft het aanbod in aquarel. Maar misschien is mijn manier van zoeken niet optimaal of ben ik te kieskeurig in wat ik wil zien, dat zou me ook niet verbazen Knipogende emoticon.

Deze vos van Eugenia Sudargo sprak me wel meteen aan. Ik kon de tekening voor de tutorial downloaden dus dat was lekker makkelijk, hoefde ik me alleen maar concentreren op het verven, dat aardig goed gelukt is. De wolkjes zijn mijn eigen idee.


You May Also Like

0 message(s)