Bad Hair Day

- februari 27, 2020


Wow, wat een heerlijke zoete spread is dit geworden!
Het zijn toch wel mijn favoriete kleurencombinaties; roze/rood, paars, oranje met daarbij een vleugje lime groen en turquoise. Ik ben het al heel lang niet eens met de opmerkingen "roze en oranje en/of roze en rood vloekt". Het is juist een geweldig mooie combi en als ik er naar kijk wordt ik er helemaal vrolijk van.

Wat ik ook erg mooi vind is het verloop van groen/turquoise links naar overwegend roze rechts. Dat heb ik niet bewust gedaan maar zag ik tijdens het uploaden van de foto's.

Na een tijdje andere spreads te hebben gedaan vond ik het weer tijd worden voor een meisje en na het tekenen van het gezichtje was de 'hair-do' aan de beurt. En na even experimenteren rolde dit er uit. Eigenlijk is het helemaal geen 'bad hair'  maar ik vond de quote wel grappig.

Voor het inkleuren gebruikte ik verschillende soorten huidkleurige acryl verf, Color Sticks van Jane Davenport en Polychromos. De oorbel is een ijsje uit één van de Die Cut boekjes van Art by Marlene maar dan op zijn kop geplakt.

You May Also Like

0 message(s)