Angels

- juni 12, 2020

Nog zo'n achtergrond die ik in de eerste instantie helemaaaaaaal niet mooi vond.
Blauw is een kleur buiten mijn comfort zone. Ik gebruik het maar sporadisch want ik houd niet van blauw, behalve indigo en turquoise. Die laatste zul je heel vaak op mijn spreads voorbij zien komen.

Hier gebruikte ik de London Blue, Periwinkle Blue en Island Parrot, een cominatie die er, toen ik mijn kleurkaartjes bij elkaar hield, best mooi uit zag.


Met de ghosting techniek maakte ik de bloemen op de achtergrond en om de kleuren nog wat minder op te laten vallen tekende ik er met de journaling block een rand omheen die ik invulde met Black Marble. Nadat ik gedoodled had met een witte posca pen begon het er voor mijn gevoel op te lijken, maar door de accenten van roze/paars/oranje in het collage materiaal werd het pas echt een mooi geheel.You May Also Like

0 message(s)