Crazy?

- juni 01, 2020

Een hele tijd geleden kocht ik een Dyalog Insert Book van Dyan Reaveley, maar tot nu toe was ik er niet aan toe gekomen om hem te gebruiken.
Wel had ik met de gedachte gespeeld om hem uit elkaar te halen en de pagina's tot mini boekjes te binden, net als ik met mijn 2e mini Dylusions Creative Journal heb gedaan. Die heb ik compleet gesloopt, alles eruit gehaald, en allemaal losse boekjes van gemaakt.
Dit heb ik gedaan omdat ik het werken in de journal als hij voller wordt helemaal niet leuk vind, hij wil dan niet plat liggen en dat werkt voor geen meter.
Maar Dyan vouwt de Dyalog altijd zo om dat hij toch altijd plat komt te liggen en ik ga uitproberen of me dat bevalt.

Op YouTube kwam een achtergrond voorbij met de kleuren Fuchsia en Eggplant van Dina Wakley en een oranje en dat vond ik een prachtige combi.
Mijn pagina werd echter helemaaaaaal niet mooi. Dat lag niet zozeer aan de kleuren maar aan de techniek die ik gebruikte: verf schrapen met een kaartje.

Ik besloot daarop het grootste gedeelte van de pagina te 'verstoppen achter Black Marble en doodles. Hiervoor gebruikte ik de Dylusions mask Maureen en een Dylusions bloemen stencil voor de doodles. Wat lijntjes, streepjes en een quote en hij is toch nog best leuk geworden!


You May Also Like

0 message(s)