Attitude

- juni 08, 2020

Om het uit te proberen kocht ik eerst collage set 1 van Dyan Reaveley want ik wist niet zeker of ik het wel leuk zou vinden.
Maar al heel snel bleek dat ik me daar geen zorgen over hoefde maken en bestelde snel set 2 (alleen van het uitknippen genoot ik al).
Inmiddels heb ik alles uitgeknipt in insteekhoezen zitten, onderverdeeld in hoofden, lijven, benen etc., dat vergemakkelijkt het zoeken enorm.

Toen ik alleen collage set 1 nog maar had was dit de eerste combinatie die ik neerlegde: de bril, de mond en een stempel van de set Don't Won't Can't als neus.
Omdat de ogen in de bril net de verkeerde kant opkeken (had ik het zwart aan de rechterkant gedaan dan was er niks aan de hand geweest, duidelijk niet goed nagedacht) scande en spiegelde ik hem zodat het wel goed uit kwam.
De hoed tekende ik over van één van de andere collage afbeeldingen op een oude gel print.
De kleurencombinatie van deze achtergrond vind ik helemaal geweldig. Ik maakte hem met Postbox Red, Rose Quartz en Melted Chocolate. Voor het zwarte gedeelte gebruikte ik Black Marble en de Dylusion mask Maisie. Omdat Maisie in mijn ogen een attitude houding aanneemt vond ik de quote wel heel erg passend.


You May Also Like

1 message(s)