Believe in who You are

- juni 15, 2020


Voor deze achtergrond gebruikte ik mijn nieuw set Ranger gel plates en wat werken ze fijn!
Het was al langer mijn wens om een keer een echte gel plate te kopen. Maar omdat ze best prijzig zijn, en ik niet wist of ik het wel leuk zou vinden, maakte ik een jaar geleden zelf 1-tje. En die werkte best goed.

Maar als ze langere tijd liggen worden ze droger, krimpen, en moet je ze opnieuw smelten en gieten. Na een aantal keer gaat toch het soepele eraf en de laatste keer dat ik hem wilde gebruiken werkte hij helemaal niet meer.  Dus moest ik een keus maken: of weer nieuwe ingrediënten kopen of een echte aanschaffen. En de keus viel dus op een echte.

Ik gebruikte de kleuren Bubblegum Pink, Fiery Sunset en Squeezed Orange, één van mijn favoriete combi's. Met mijn Silhouette sneed ik een palmboom en stencilde hem op de pagina nadat ik wist wat mijn focal point zou worden.
Voor het zonnige 'hula' meisje gebruikte ik een hoofd, het lichaam en haren (het rokje) van de Dylusions collage sets, de benen van een collage set van Crowabout StudioB en een plaatje van een Flamingo van het internet.


Het zelf schrijven van een quote op de pagina durf ik steeds vaker. Ook voor dit geldt: hoe vaker ik het doe, hoe beter het lukt. Ik schrijf nog wel eerst in potlood, zo kan ik ook goed zien of de tekst goed uit komt op de pagina.

You May Also Like

1 message(s)