Hyacint

- maart 26, 2021


Doordat ik de meeste aquarellen in mijn aquarel schetsboeken maak...
vergeet ik helemaal het andere aquarel papier dat ik heb. En dan met name het Arches aquarel papier. Ik heb het nog maar een paar keer gebruikt en dat is natuurlijk zonde.De reden dat ik liever in mijn schetsboeken werk is dat ik alles dan mooi bij elkaar heb en geen los liggende vellen. Het nadeel daarvan is wel dat je het niet kan ophangen als het heel mooi geworden is.

Omdat ik niet meteen iets moeilijks wilde schilderen, het papier was toch even weer wennen, koos ik voor deze voorjaarsbolletjes (tutorial van Ellen Crimi-Trent).


En eerlijk is eerlijk, ook al vind ik het papier in de Etchr Lab sketchbooks heerlijk om op te werken, Arches werkt nog fijner. 


You May Also Like

0 message(s)