Winterlandschap met 2 kleuren

- maart 12, 2021


Er kwam een tutorial voorbij van Joan Boon Thomas waarin ze maar 2 kleuren gebruikte voor haar winterlandschapje.
Het eindresultaat sprak me enorm aan en ik besloot het te gaan proberen. 

Ik vind mijn paynes grey altijd wat naar blauw neigen (wat ook moet in dit geval) maar toen ik het uitprobeerde op een kladje werd de combi met okergeel niet zo mooi groenig als die van haar. Daarop besloot ik pruisisch blauw te proberen, dat noemde ze als alternatief.


Op mijn kladje zag dat er goed uit maar in mijn aquarel kreeg ik niet die mooie combi van haar helaas. Misschien heb ik toch niet snel en nat genoeg gewerkt. Of had ik in plaats van pruisisch indigo moeten proberen?
Nou ja, het maakt niet uit, door het blauw heb je wel het gevoel dat het ontzettend koud is daar Knipogende emoticon.You May Also Like

0 message(s)