Walvishaai

- september 13, 2021


Het was lang geleden dat ik geaquarelleerd heb.
De tulpen in de fles en het aquarelletje van Tess reken ik dan niet mee.

Want in mijn ogen is dat een andere manier van aquarelleren. Niet slechter, minder mooi of minder leuk om te doen, maar het is toch anders dan dat ik zoiets als dit maak.  Het andere is meer een vorm van inkleuren terwijl ik bij zoiets als dit bewuster naar de verloop van kleuren, schaduwen en highlights kijk.

Omdat het al zo lang geleden was leek het me een goed idee iets aan de hand van een tutorial te maken en ik koos daarvoor voor een tutorial van Maria Raczynska. Ze heeft in de zomerperiode altijd een 21 days of Summer challenge en daar kwam deze walvishaai voorbij.


Ik gebruikte de helft van een A4  Arches vel en het was weer heerlijk om te doen. Lekker ontspannen. Ik hoop dat ik nu de zin weer een beetje terug heb gevonden want die was de laatste maanden ver te zoeken.

You May Also Like

0 message(s)