Traktatie

- september 06, 2021Tijdens mijn zomerstop vierden we de verjaardagen van beide kleindochters.
Robin werd 1 en Tess alweer 4. 

Om haar verjaardag en haar vertrek naar school te vieren trakteerde Tess op de kinderopvang op parapluutjes met daaraan een kaartje.


Het leuke idee voor deze traktatie was onze dochter  tegen gekomen op social media en ze vroeg of ik een Tess wilde tekenen en schilderen voor het kaartje. Natuurlijk was ik daar voor te vinden, het maken van de sinterklaas labels vond ik ook ontzettend leuk, en ik besloot het in dezelfde stijl te houden.


Tess haar favoriete kleur is roze en ze verzocht mij dringend die kleur te gebruiken.
Gelukkig had haar moeder dat ook al bedacht en mij een foto van een outfit van Tess gestuurd *lol* Emoticon met brede lach.


Met Corel PSP voegde ik de tekst en een lichte achtergrond toe. Een achtergrond oogde even mooier op het kaartje vonden wij.
Helaas komen de prints qua kleur nooit helemaal goed overeen met het origineel, ik ben nog steeds zoekende naar een manier om dat voor elkaar te krijgen. Bovenstaande afbeelding geeft de kleuren nog het beste weer.Tijdens het schrijven van deze blogpost zag ik pas dat het jaartal op het origineel niet klopt. Dat moet natuurlijk '21 zijn Knipogende emoticon

You May Also Like

0 message(s)