Herfst

- september 27, 2021


Helaas, we hebben weer afscheid moeten nemen van de zomer.....en dat betekent voor mij dat het aftellen naar de lente weer begint. Ook al hebben sommige dingen van de herfst en winter zo hun charme, geef mij maar de lente en zomer Verlegen emoticon

Ondanks dat ik geen fan ben vond ik het leuk om de herfst in te luiden met een bijpassende aquarel en al zoekende naar iets geschiktst vond ik deze kastanje op pixabay.com.


Vooral de bokeh op de achtergrond sprak me aan en ik wist meteen hoe ik dit aan wilde pakken.


Met een cirkel stencil en een vinger sponsje maakte ik  cirkels nat in de achtergrond en depte de verf weg met een stukje keukenrol. Dat werkte boven verwachting en ik werd er ontzettend blij van!En ook van het eindresultaat wordt ik blij, hij is beter gelukt dan ik verwacht had.

You May Also Like

0 message(s)