1 day before Christmas ~ Rendier

- december 24, 2023


Alweer de laatste dag van de 'before Christmas serie' voordat de kerstdagen van 2023 aanbreken. Wat is dit jaar toch weer voorbij gevlogen! 

Voor deze laatste 'before Christmas' schilderde ik een rendier met lampjes in het gewei. Hiervoor combineerde ik eigen fantasie (de lampjes) met een rendierhoofd van een foto. Die laatste paste ik ook weer wat aan zodat het er uit zag als ik voor ogen had.

Tijdens het schilderen heb ik het papier wat ik hiervoor uitkoos, Fabriano 100% cotton extra white, meermalen vervloekt. Corrigeren van 'fouten' werkt niet zo goed op dit papier, het gaat vrij snel pillen. Wat dat betreft is het aquarel papier in de EtchrLab Sketchbooks echt perfect; daarop kom ik er wel mee weg 😉

Gelukkig kon ik het met de sneeuw, dat het rendier van mijn voorbeeld ook op zijn kop had, verbloemen.


You May Also Like

0 message(s)