7 days before Christmas ~ Sneeuwman

- december 18, 2023


Ik kan het gewoon niet laten, en ik had het natuurlijk ook al voorspeld; de volgende sneeuwman is een feit. Ze zijn ook gewoon zo leuk om te doen. En vooral deze kleurrijke, wat heb ik daar van genoten!

Op YouTube kwam ik een tutorial tegen van Joanne Boon Thomas. Zij schildert heel rommelig, zo noem ik het maar even 😉. Maar de dingen die uit haar kwast komen zijn altijd zo mooi en zo kleurrijk.
Ik deed al eens eerder een tutorial van haar, die kan je hier vinden.

Dit keer had ze één van een sneeuwman, precies in mijn straatje natuurlijk 😂. Maar de Sneeuwman tutorial die ze voor haar Patreon members had gemaakt vond ik nog veel mooier. Ik besloot die te gaan proberen. Zonder tutorial want ik ben geen Patreon member van haar. En dat ging me vrij goed af, al zeg ik het zelf. En zoals ik hierboven al zei genoot ik er enorm van!

Behalve voor de takken en de hoed ben ik niet in pietluttigheid vervallen en schilderde uit de losse pols zonder mij erg druk te maken  over harde lijnen of andere oneffenheden.
Moet ik toch eens vaker doen 😉.

You May Also Like

0 message(s)