12 days before Christmas ~ Marshmallow Snowman

- december 13, 2023We gaan ook dit jaar weer aftellen naar kerst en we beginnen met deze badderende marshmallow. Van de zomer kwam ik de foto tegen en sloeg hem meteen op want ik vond hem zo leuk! Ik heb alleen geen idee meer waar ik hem precies gevonden heb.


Zoals ik tegenwoordig bijna altijd doe begon ik met een laagje okergeel. Ik vind het altijd een fijne basis om mee te beginnen en de angst voor die witte, lege pagina is dan ook meteen weg. Alhoewel, deze was niet zo heel groot; een pagina in mijn A5 Etchr Lab Sketchbook.

Hieronder, in de eerste foto, kun je nog een beetje van die basis zien. De schaduw gedeeltes deed ik gelijk met blauw.De neus veranderde ik in een worteltje, dat vond ik leuker want hij moet toch een soort van sneeuwman marshmallow voorstellen 😂Ik twijfelde heel erg over een achtergrond maar besloot, na er een nachtje over geslapen te hebben, toch de stoute schoenen aan te trekken. Ik koos voor de kleuren die ik ook in de sneeuw onder het kopje gebruikte: een combi van rood, blauw en paars.


You May Also Like

0 message(s)