Mixed Media ~ Highest Climb

- juli 10, 2024


Toen ik de pagina klaar had ging ik op zoek naar een quote en kwam deze heel toepasselijke tegen. 

De achtergrond maakte ik weer met Neocolor II krijtjes en stencilde en stempelde met dezelfde en contrasterende kleuren.

Omdat de hond op een strook zwart/witte blokjes staat vond ik dat er wat meer zwart/wit op de pagina moest. Van de enveloppen waar de Advent stencils in zaten heb ik allemaal stukjes over en daar sneed ik wat driehoekjes van.

Met acryl stiften (ABM) gaf ik er nog wat accenten in roze en paars aan, omdat dat ook in de plaatjes zit. De vogels had ik al eerder een laagje roze en donkerroze gegeven. Die hadden hier en daar rood maar ik vond dat niet zo mooi bij de hond passen.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)