Mixed Media ~ Catch Your Wave

- juli 03, 2024


Met het nieuwe kleurtje dat ik had gekocht, Cranberry Juice van D, maakte ik een achtergrond, gecombineerd met Bubblegum Pink (D).

Ik was heel blij met het resultaat maar vond het toch wel moeilijk er wat bij te vinden. Het kleurenwiel bracht uitkomst! De groentinten liggen bijna tegenover de paars tinten en dat leek met een goede combinatie. Ik heb een aantal van deze groene vissen in de verzameldoos (waarvan je hieronder een klein stukje ziet) en besloot er een gezicht op te plakken.

Het haar kleurde ik al eens in verschillende tinten met Photoshop en deze kleur kwam goed van pas.
Ik zocht er nog een andere vis bij, ook al eens een andere kleur gegeven in Photoshop, en zo kwam de pagina langzaamaan tot stand.

Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)