Own Your Dreams

- september 27, 2019


Voor de spread Penny for You Thoughts gebruikte ik in de achtergrond ook rood en oranje.
Toen had ik al het idee om er lieveheersbeestjes op te maken. Maar ik begon te twijfelen en koos uiteindelijk voor iets heel anders dat niet zo mooi uitpakte als ik had gewild.
Omdat ik in de golfjes-cluster telkens 2 keer dezelfde kleuren voor de achtergrond gebruik kreeg ik een herkansing.
En dit keer is het geworden wat ik gehoopt had.

Voor de achtergrond gebruikte ik maar 1 stencil en stempelde nog met bobbeltjes plastic. Het blaadje en lieveheersbeestje tekende ik zelf en de laatste printte ik in 2 formaten. Om de lieveheersbeestjes wat meer naar voren te brengen bracht ik in de vleugels schaduwen aan met neocolor II krijtjes.
Voor de rest spreekt het denk ik voor zich.


You May Also Like

0 message(s)